Topvacatures in de techniek

Je bent op zoek naar de volgende stap in je loopbaan en toe aan een nieuwe uitdaging in je technische carrière?
Dan ben je bij Flextep aan het goede adres. Flextep is dé personeelsintermediair voor technische specialisten op mbo-, hbo- en w.o.- niveau. Met een passie voor techniek en mensen bemiddelen wij technische specialisten naar een nieuwe baan of voor een uitdagend project.

Over Flextep

Met passie voor techniek en mensen


Flextep is dé personeelsintermediair voor technisch specialisten op Mbo- en Hbo-niveau. Met een passie voor techniek en mensen bemiddelen wij technisch specialisten naar een nieuwe baan of voor een uitdagend project. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen bemiddelen. Naast de dienstverlening Werving & Selectie, DetaVast, Detachering en Payrolling bieden we oplossingen als het gaat om de invulling van Interim opdrachten en adviesvraagstukken.

Met een passie voor techniek
Flextep is in 2004 opgericht door Loek Hagen en Henk Guldenmundt. Beide met een passie voor techniek. Loek Hagen studeerde af in de werktuigbouwkunde en Henk Guldenmundt volgde een studie elektrotechniek in combinatie met commerciële economie. Beide begonnen hun loopbaan in de “harde techniek” en vervolgden hun carrière in de arbeidsbemiddeling. In de jaren daarna is het team uitgebreid met medewerkers die alle de passie voor techniek en arbeidsbemiddeling delen.

De passie voor mensen
De passie is ontstaan uit de wetenschap dat technisch specialisten in groepsverband in staat zijn de meest fantastische projecten, bouwwerken en technische oplossingen te bedenken en te realiseren. Door het samenstellen en aanvullen van groepen technisch specialisten zijn we in staat om gezamenlijk met onze opdrachtgevers toonaangevende projecten te realiseren. In onze optiek is de factor “human capital” hierbij essentieel.

De naam Flextep
Van oorsprong willen we graag technisch specialisten maximaal tot hun recht laten komen. Dit doen we door hen te helpen met het maken van de juiste stappen in hun carrière stap vertaald naar het Engels woord "Step".

We leveren toegevoegde waarde door onze diensterverlening op maat gesneden aan te bieden. Met andere woorden "flexibel". Flexibel gecombineerd met Step resulteerde in de naam "Flexstep".

Als organisatie staan we voor daadkracht, de essentie daar draait het om. Ook dat hebben we in onze naam verwerkt aangezien je de "s" en "x" gelijktijdig uitspreekt hebben we de "s" laten vervallen en dat resulteerde in de naam "Flextep".

Het logo
Vanuit onze visie staan we in een driehoeksverhouding met elkaar "kandidaat”, “opdrachtgever” en wij als “intermediair”, waarbij ieder even belangrijk is en allemaal een stap vooruit willen. De drie punten zijn in een driehoek weergegeven die een pijl naar rechts vormen. Dit visualiseert de richting waar we gezamenlijk naar toe willen "vooruit" en symboliseert tevens "de volgende stap" die we technisch specialisten willen laten maken in hun technische carrière.

De kleur blauw
Bij een mooie dag kijken we uit naar strak blauwe hemel. Voor ons een synoniem van transparantie, vertrouwen en helderheid. Dit is de manier waarop we zaken willen doen met onze klanten, kandidaten en medewerkers.

Vragen over Flextep?
Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze organisatie? Neem dan contact met ons op via ons gratis nummer 0800 400 50 50.

U bent hier:
 »
 »
Alle rechten voorbehouden © 2017 flextep B.V. | KvK 27265578 | BTW NL8202.40.497.B01 | info@flextep.nl | tel. 0800 400 50 50