Topvacatures in de techniek

Je bent op zoek naar de volgende stap in je loopbaan en toe aan een nieuwe uitdaging in je technische carrière?
Dan ben je bij Flextep aan het goede adres. Flextep is dé personeelsintermediair voor technische specialisten op mbo-, hbo- en w.o.- niveau. Met een passie voor techniek en mensen bemiddelen wij technische specialisten naar een nieuwe baan of voor een uitdagend project.

Kwaliteit

We leveren kwaliteit, geen kopzorgen


We doen ons werk graag goed en zijn naast een goed werkgever een kwalitatieve zakenpartner. Een oud gezegde luidt “vertrouwen is goed, controle is beter” en daarmee garanderen we onze kwaliteit.

Veiligheid volgens VCU/VIL/VCA
Veiligheid staat boven alles als het gaat om het werken in de techniek. Flextep is als organisatie VCU gecertificeerd (Veiligheids Checklist Uitzend- en detacheringbureaus), Onze account managers beschikken allen over het certificaat VIL (Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden) en externe medewerkers beschikken over minimaal VCA Basis en bij voorkeur VCA VOL (Veiligheid voor Leidinggevende).

Gecontroleerd door de VRO
De VRO gaat fraude en illegaliteit tegen als het gaat om de factor arbeid in Nederland en bevordert daarnaast eerlijke concurrentie onder opdrachtgevers, uitzendorganisaties en (onder)aannemers. Flextep wordt twee keer per jaar gecontroleerd door de VRO.

NEN 4400-1 gecertificeerd
Sinds 2007 is er één hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en (onder)aannemers van werk: Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid (SNA). SNA-gecertificeerde bedrijven bewijzen met het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid onder andere dat hun (personeels-)administratie op orde is, dat zij op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afdragen en dat hun medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten.

Standaard accountants controle
Onze huisaccountant controleert jaarlijks onze gehele financiële administratie en geeft jaarlijks een accountverklaring af waarmee wij kunnen aantonen voor u een solide en financieel gezonde zakenpartner te zijn. Onze solide en financieel gezonde positie heeft er in 2011 voor gezorgd dat we bij de belastingdienst onder horizontaal toezicht konden worden geplaatst.

Zekerheid door G-Rekening
Een G-Rekening is een geblokkeerde bankrekening waarmee alleen de Belastingdienst kan worden betaald. Als u samenwerkt met Flextep kunt u standaard gebruik maken van de G-Rekening, door een deel van uw factuur te betalen op de G-Rekening kunt u niet meer aansprakelijk worden gesteld voor de afdracht van loonbelasting en premies sociale verzekeringen.

Kwaliteit & Keurmerken:
  •  Veiligheid volgens VCU/VIL/VCA
  •  Gecontroleerd door de VRO
  •  NEN 4400-1 gecertificeerd
  •  Standaard accountants controle
  •  Zekerheid door G-Rekening

Vragen?
Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze organisatie? Neem dan contact met ons op via ons gratis nummer 0800 400 50 50.

U bent hier:
 »
 »
Alle rechten voorbehouden © 2017 flextep B.V. | KvK 27265578 | BTW NL8202.40.497.B01 | info@flextep.nl | tel. 0800 400 50 50