Topvacatures in de techniek

Je bent op zoek naar de volgende stap in je loopbaan en toe aan een nieuwe uitdaging in je technische carrière?
Dan ben je bij Flextep aan het goede adres. Flextep is dé personeelsintermediair voor technische specialisten op mbo-, hbo- en w.o.- niveau. Met een passie voor techniek en mensen bemiddelen wij technische specialisten naar een nieuwe baan of voor een uitdagend project.

Waarom Flextep

Een intermediair met kennis van techniek


Als u op zoek bent naar een intermediair met kennis van techniek dan bent u bij ons aan het goede adres. Flextep is sinds 2004 actief in de arbeidsbemiddeling. We zijn gespecialiseerd in bemiddeling van technische specialisten en hebben een sterke focus gericht op techniek.

Contactpersonen die u begrijpen
De accountmanagers van Flextep beschikken over gedegen ervaring in het werven, selecteren en detacheren van technisch specialisten op mbo- en hbo- niveau. Zij staan dagelijks in contact met tal van bedrijven uit de technische sector. Daardoor zijn zij beter in staat uw vragen te begrijpen en te beantwoorden.

Een persoonlijke en pragmatische aanpak
De meerwaarde van Flextep zit in de persoonlijke benadering en de pragmatische werkwijze, waarbij opdrachtgever en kandidaat centraal staan. De accountmanagers van Flextep hebben een doel voor ogen en dat is het invullen van uw personeelsvraagstuk.

Flexibel in diensterverlening
Maatwerk is bij ons standaard. Ieder personeelsvraagstuk vraagt om eigen invulling. Door gebruik te maken van Werving & Selectie, DetaVast, Detachering, Payrolling of de inzet van iemand op Interim basis. We zijn in staat gebleken om telkens weer opnieuw openstaande posities naar volle tevredenheid in te vullen.

Zekerheid en veiligheid
Onze personeels- en salarisadministratie voldoet aan de NEN 4400-1 norm. Dit betekent voor u dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA). Ten aanzien van veiligheid zijn we VCU gecertificeerd en volgt onze organisatie strikte procedures als het gaat om veiligheid. Meer hierover kunt u vinden onder "Kwaliteit"

Kwalitatieve arbeidsbemiddeling
Vanaf de oprichting hebben we er voor gekozen om niet de grootste maar de beste te zijn. Deze langetermijnvisie zorgt er voor dat onze opdrachtgevers en kandidaten altijd naar volle tevredenheid met ons samenwerken. Deze samenwerking resulteert in een groot netwerk van technisch specialisten die ook voor u klaar zullen staan.


Kiest u voor Flextep dan kiest u voor:
  •  Contactpersonen die u begrijpen
  •  Een persoonlijke en pragmatische aanpak
  •  Flexibel in dienstverlening
  •  Zekerheid en veiligheid
  •  Kwalitatieve arbeidsbemiddeling

Direct persoonlijk contact
Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies om te kijken wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via ons gratis nummer 0800 400 50 50.

U bent hier:
 »
 »
Alle rechten voorbehouden © 2017 flextep B.V. | KvK 27265578 | BTW NL8202.40.497.B01 | info@flextep.nl | tel. 0800 400 50 50