Topvacatures in de techniek

Je bent op zoek naar de volgende stap in je loopbaan en toe aan een nieuwe uitdaging in je technische carrière?
Dan ben je bij Flextep aan het goede adres. Flextep is dé personeelsintermediair voor technische specialisten op mbo-, hbo- en w.o.- niveau. Met een passie voor techniek en mensen bemiddelen wij technische specialisten naar een nieuwe baan of voor een uitdagend project.

Kies voor Flextep

De volgende stap in jouw technische carrière


Je bent op zoek naar de volgende stap in je loopbaan en toe aan een nieuwe uitdaging in je technische carrière. Dan ben je bij Flextep aan het goede adres. We werken voor grote multinationals en tal van middelgrote ondernemingen gespecialiseerd in een specifiek vakgebied of actief in een bepaalde technische sector.

Een duidelijke focus op techniek
Sinds 2004 helpen de accountmanagers van Flextep technisch specialisten bij het zoeken en vinden van nieuwe uitdagingen in de techniek. Kandidaten waarderen daarbij onze duidelijke focus op techniek en zijn van mening dat deze focus een essentiële bijdrage levert bij de vertaling van hun persoonlijke wensen naar de ideale baan.

Een bewezen manier van werken
Een bewezen andere manier van werken als je het vraagt aan de kandidaten die wij hebben bemiddeld. We starten met een telefonische kennismaking en pas als wij in dit telefoongesprek gezamenlijk tot de conclusie zijn gekomen dat we echt wat voor je kunnen betekenen, dan volgt pas een uitnodiging voor een kennismaking. Meer over onze werkwijze vind je onder “De Flextep werkwijze”.

Een actueel overzicht van vacatures en mogelijkheden
De medewerkers van Flextep staan dagelijks in contact met tal van toonaangevende organisaties in de technische sector en zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling van technici. Hierdoor hebben zij altijd een actueel overzicht van vacatures en mogelijkheden die we jou als technisch specialist kunnen bieden. We bemiddelen zowel in tijdelijke als in vaste banen. Meer hierover vind je onder "hoe ga je aan het werk"

Hulp bij de volgende stap in jouw technische carrière
Je kunt ons zien als een makelaar die jou helpt om de beste keuze te maken tussen de talloze technische functies die momenteel vacant zijn. Omdat onze accountmanagers en recruiters een passie voor techniek hebben begrijpen zij beter dan ieder willekeurig ander bureau welke stap jij in jouw carrière wilt zetten. Met alle plezier begeleiden we je bij de volgende stap in jouw technische loopbaan.

Gratis en vrijblijvende bemiddeling
Omdat het werven en selecteren van personeel steeds ingewikkelder wordt, meer tijd en geld kost, besteden veel organisaties deze taak uit aan gespecialiseerde bureaus zoals Flextep. Het werken met Flextep is voor organisaties efficiënt, doeltreffend en in de meeste gevallen voordeliger dan de inzet van hun eigen P&O afdeling. Ze besteden de werving & selectie activiteiten uit aan Flextep waardoor zij zich kunnen richten op hun kernactiviteit namelijk “de techniek”. Onze bemiddeling is daardoor gratis en vrijblijvend voor de werkzoekende.

Kies je voor Flextep dan kies je voor:
   •   Een duidelijke focus op techniek
   •   Een bewezen manier van werken
   •   Een actueel overzicht van vacatures en mogelijkheden
   •   Hulp bij de volgende stap in jouw technische carrière
   •   Gratis en vrijblijvende bemiddeling

Direct persoonlijk advies of hulp nodig bij jouw keuze
Heb je een vraag over een vacature of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via ons gratis nummer 0800 400 50 50.

U bent hier:
 »
 »
Alle rechten voorbehouden © 2017 flextep B.V. | KvK 27265578 | BTW NL8202.40.497.B01 | info@flextep.nl | tel. 0800 400 50 50