In 7-stappen een switch in uw technische carrière

Een bewezen andere manier van werken als u het vraagt aan de kandidaten die wij hebben bemiddeld. We starten met een telefonische kennismaking nadat wij in dit telefoongesprek gezamenlijk tot de conclusie zijn gekomen dat we echt wat voor jou kunnen betekenen, dan volgt pas een uitnodiging voor een kennismaking.

Jouw sollicitatie of online profiel

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen zullen we deze eerst op hoofdlijnen screenen. Als we van mening zijn dat je als specialist binnen onze focus valt, dan nemen we jou graag op in ons bestand. Mocht je niet geschikt zijn voor de vacature waarop je reageert dan kijken we vanzelfsprekend of we je andere mogelijkheden kunnen bieden. Hebben we vragen dan is dit voor ons de eerste reden om persoonlijk contact met je te leggen.

Het kan ook zijn dat we jouww profiel online hebben aangetroffen. Je hebt jouw cv ergens op een vacaturebank of sociaal netwerk achtergelaten en een profiel aangemaakt waarin je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in nieuwe uitdagingen.

Telefonisch kennismaking

Zodra we beschikken over een actueel cv dan is het tijd voor een telefonische kennismaking. In het telefoongesprek proberen we een helder beeld te krijgen van jouw wensen met betrekking tot de vervolgstap in jouw carrière en welke mogelijkheden wij jou vanuit Flextep kunnen bieden. Als we samen besluiten de volgende stap in het proces te maken dan plannen we een afspraak in voor een persoonlijke kennismaking.

Persoonlijke kennismaking

Tijdens een uitgebreid persoonlijk gesprek van één tot anderhalf uur maken we kennis met elkaar. We inventariseren wat voor ervaring en opleiding jij hebt genoten, waar jouw ambities liggen en wat je wilt verdienen. Na afloop van dit gesprek bepaal je samen met de Accountmanager of Recruiter van Flextep welke acties we voor jou mogen nemen en bij welke bedrijven we je mogen introduceren.

Schriftelijke introductie

De Accountmanager of Recruiter van Flextep schrijft aan de hand van de persoonlijke kennismaking een persoonsprofiel en Flextep CV. Aansluitend zullen wij mondeling of schriftelijk contact leggen met onze opdrachtgevers en jouw profiel gezamenlijk met het Flextep CV introduceren. Gedurende dit proces wordt je vanzelfsprekend op de hoogte gehouden van de voortgang.

Persoonlijke introductie

Als één van onze opdrachtgevers met jou wil kennismaken, dan is het tijd voor een persoonlijke introductie.

Tijdens deze introductie vertelt de opdrachtgever wat zij aan uitdagingen kunnen bieden en vertelt jij wat jouw wensen en ambities zijn ten aanzien van de volgende stap in jouw carrière.

Contractonderhandeling

Als de persoonlijke introductie met onze opdrachtgever succesvol is verlopen dan moet er antwoord gegeven worden op de vraag “hoe ga jij aan het werk”. Afhankelijk van jouw wensen en die van de opdrachtgever kun je starten, op basis van een direct dienstverband, detachering of ZZP-bemiddeling. De Accountmanager van Flextep speelt hierin de rol van bemiddelaar met als doel, de beste oplossing voor beide partijen te creëren.

Nazorg

Nadat jij bent gestart zal de Accountmanager van Flextep regelmatig een evaluatiegesprek inplannen en begeleiden. Hiermee optimaliseren we gezamenlijk de inzet tussen jou en de opdrachtgever. Dit is wel afhankelijk van de ingezette dienstverlening.

Fieldmanagement gesprekken met jouw en/of het bedrijf waar je werkt zal de Accountmanager ook inplannen.

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close