Home > Ons bureau > De sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure

Onze Recruiters helpen technici met het vinden van hun droombaan in de techniek. Als je bij ons solliciteert wil je natuurlijk weten hoe jouw sollicitatieproces er precies uitziet.

Allereerst - Bedankt voor je sollicitatie

Gaaf, je hebt gesolliciteerd op één van onze technische vacatures! Je krijgt binnen enkele dagen een reactie van ons.

Kennismaking met Flextep

Jouw ervaring sluit aan bij de vacature. We leren jou graag beter kennen onder het genot van een drankje! Dat kan bij ons op kantoor, maar kan ook ergens op locatie – wat jij makkelijk vindt.

We informeren jou over de mogelijkheden

Tijdens onze kennismaking krijgen we een goed beeld van jouw persoonlijkheid, kennis en werkervaring. We adviseren je over relevante vacatures en opdrachtgevers. In overleg met jou bepalen we de vacatures die jouw interesse hebben.

Wij gaan voor je aan de slag

We maken een professioneel profiel van je en brengen je vervolgens onder de aandacht bij onze contactpersonen.

Er volgt een gesprek bij het bedrijf

Zodra wij het bedrijf overtuigd hebben van jouw kandidatuur, volgt een sollicitatiegesprek. We helpen je met de voorbereiding op dit gesprek door het geven van aanvullende informatie over vacature en bedrijf. Ook geven we je tips om jezelf zo goed als mogelijk te presenteren. Als je het plezierig vindt, dan gaan wij gewoon met je mee op gesprek.

Je hebt een goed gesprek gehad

Wij helpen je bij de salaris- en contractonderhandelingen. Natuurlijk moet dit alles goed geregeld zijn voordat je bij het bedrijf gaat beginnen.

Alles is rond, je kunt gaan beginnen!

Top! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wij zorgen er voor dat jouw start vlekkeloos gaat verlopen - eventueel regelen wij vervoer, zorgen we voor PBM’s of gereedschappen en infomeren we je over startdatum en startlocatie.

Je bent nog niet van ons af!

Wij verwachten dat de baan datgene brengt wat je had verwacht. Mocht je alsnog een puntje van verbetering tegen komen, meld het ons. Wij helpen je graag om dat laatste puntje op de “i” te zetten.
Even chatten? LAAT HIER UW VRAAG ACHTER STEL UW VRAAG
Consultant
Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt
Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close