Groot aanbod van mogelijkheden

Veel bedrijven zijn zeker in de huidige economie voorzichtig met het direct in dienst nemen van technisch personeel terwijl ze wel vaak voldoende werk hebben om extra personeel langdurig in te zetten.

Door jou een dienstverband bij Flextep aan te bieden en je op detacheringsbasis in te zetten ontnemen wij de risico’s bij bedrijven waardoor zij sneller over gaan tot het aantrekken van personeel. Hierdoor creëren we een groot aanbod aan mogelijkheden voor technisch specialisten.

De sfeer bij een organisatie proeven

Als medewerker van ons start je vanuit een loondienstverband bij Flextep bij onze opdrachtgever. We maken heldere afspraken over de duur en voorwaarden van jouw inzet bij deze organisatie.

We bieden je de kans om de organisatie te leren kennen en de sfeer te proeven. Na een vaste periode van detachering en bij een wederzijdse klik gaan jullie op basis van een directe aanstelling samen verder zonder tussenkomst van Flextep.

Persoonlijke begeleiding en evaluatie

Tijdens een intake gesprek hebben we kennis gemaakt en een dossier samengesteld waarin we jouw profiel, wensen, kennis en ervaring hebben opgenomen.

Gedurende de looptijd van de detachering hebben we regelmatig contact om te zien of deze baan bij je past. Tijdens deze voortgangsbesprekingen evalueren wij met jou en de opdrachtgever de mogelijkheid om tussen jullie beiden een langdurige arbeidsrelatie tot stand te brengen.

Sneller kans op een directe aanstelling

Gedurende de afgesproken dat je via Flextep werkt ben je in staat om jouw toegevoegde waarde voor deze organisatie te tonen. Vaak leidt dit ertoe dat deze organisatie jou een direct dienstverband wil aanbieden zodra blijkt dat je over de gewenste capaciteiten, motivatie en interesse beschikt.

Door heldere afspraken te maken en harmonisering van arbeidsvoorwaarden zorgen wij ervoor dat deze stap snel en soepel verloopt en er geen verassingen zijn over arbeidsvoorwaarden.

Goede arbeidsvoorwaarden

Vanuit de filosofie dat we graag een lange termijnrelatie willen opbouwen tussen onze opdrachtgevers en externe medewerkers doen we ons uiterste best om de arbeidsvoorwaarden van Flextep te harmoniseren met die van haar opdrachtgevers.

Gedurende de detachering zorgen we voor een gelijkwaardig salaris, vakantiedagen en deelname aan onze pensioenregeling.

Voordelen van DetaVast

• Een groot aanbod aan mogelijkheden binnen de techniek
• Eerst de sfeer proeven en de organisatie leren kennen
• Persoonlijke begeleiding en evaluatie over de voortgang
• Sneller kans op een directe aanstelling
• Goede arbeidsvoorwaarden tijdens de detacheringsperiode
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close