Jouw expertise optimaal benut

Je bent een technisch specialist pur sang. Bij jou draait het om de technische uitdaging waarbij je telkens je opgedane kennis en werkervaring wilt meenemen naar een volgend project. Flextep faciliteert je bij het vinden van deze technische uitdaging door je in te zetten op tijdelijke projecten. Hier zet jij jouw technische expertise in om samen met het projectteam van de opdrachtgever het project tot een goed einde te brengen.

Continuïteit en persoonlijke begeleiding

Tijdens een intake gesprek hebben we kennis gemaakt en een dossier samengesteld waarin we jouw profiel, wensen, kennis en ervaring hebben opgenomen. Gedurende de looptijd van het project hebben we regelmatig contact over de voortgang en de bijbehorende planning. Zodra het einde in zicht is gaan wij voor jou op zoek naar een nieuw uitdaging en zodoende bieden we je continuïteit en een persoonlijke begeleiding.

Jobcoaching en studiemogelijkheden

Je werkt vanuit een loondienstverband bij de opdrachtgevers van Flextep. Als externe medewerker helpen we je dan ook om te kijken welke mogelijkheden er zijn om jouw kennis en ervaring te vergroten.

De dagelijkse aansturing van de werkzaamheden op locatie gebeurt door de opdrachtgever. Voor je persoonlijke ontwikkeling kun je terugvallen op Flextep, dit doen we door middel van het inzetten van een persoonlijk studiebudget en jobcoaching.

Een uiterst betrouwbare salarisadministratie

Onze personeels- en salarisadministratie voldoet aan de NEN 4400-1 norm. Dit betekent een flexibele en kwalitatieve verwerking van de gewerkte uren, tijdige betaling van salaris en onkosten.

Onze service bestaat uit een verloningsperiode per maand inclusief een voorschot op je salaris. Dit zorgt voor een stabiele inkomstenbron zonder rompslomp uit onderzoek blijkt dat dit één van de punten is die onze externe medewerkers ernom waarderen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Naast de zorg voor jouw persoonlijk ontwikkeling en de zorg voor jouw inkomen tijdens je werkzame carrière bij Flextep hechten we waarde aan jouw inkomen in de toekomst.

Flextep is een gecertificeerd NBBU-lid en daardoor nemen onze externe medewerkers ook op projectbasis deel aan de goede pensioenregeling zoals die in de NBBU-cao is opgenomen.

Voordelen van Detachering

• Jouw technische expertise optimaal benut
• Continuïteit en persoonlijke begeleiding
• Jobcoaching en studiemogelijkheden
• Een uiterst betrouwbare salarisadministratie
• Goede arbeidsvoorwaarden tijdens en na de detachering
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close