In 7 stappen gewenste resultaat

Als u snel wilt beschikken over extra capaciteit, u zoekt naar een nieuwe vaste kracht of de hulp in wilt zetten van een interim specialist dan helpen wij u graag.

Door onze ruime ervaring in de technische sector en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat snel antwoord te bieden op uw personeelsvraagstuk door middel van het 7-stappenmodel van ons wervingsproces.

Vacature-inventarisatie

De Accountmanager van Flextep inventariseert samen met u de vacature, de bedrijfscultuur, de arbeidsvoorwaarden en alle wensen en eisen met betrekking tot de wijze en de duur waarop u de kandidaat in wilt zetten.

Daarbij kijken we graag naar de stappen die u heeft genomen om deze vacature in te vullen en welk netwerk u zelf bezit die van waarde kan zijn bij het invullen van de vacature.

Werving en selectieplan

Op basis van het wervingsprofiel biedt de Accountmanager een wervingscampagne aan. Afhankelijk van de gekozen strategie/dienstverlening wordt de vacaturetekst met of zonder uw bedrijfsnaam gepubliceerd via de standaard media uitingen van Flextep, denk hierbij aan tal van algemene en technische vacaturebanken, Indeed en LinkedIn.

Bij zeer lastig invulbare of snel in te vullen vacatures adviseert Flextep een doelgroep gerichte en bredere wervingscampagne met ons mediabureau waarbij Flextep op exclusiviteitsbasis de werving coördineert. Relevante zaken met betrekking tot de te volgen procedure en de administratieve afhandeling van de opdracht worden hierin tevens in verwerkt.

Werving

Bij de start van de werving schrijven wij een specifieke en wervende vacaturetekst voor uw vacature. Motivatie en CV’s van reflectanten worden beoordeeld of zij mogelijke kandidaten kunnen zijn.

Tevens benaderen we actief kandidaten uit ons netwerk en diverse databases, die op basis van hun profiel aansluiten op uw vacature. We vragen hen een reactie en motivatie waarom juist zij voor deze positie geschikt zijn.

Voorselectie en screening

Voordat we CV’s aanbieden, worden de kandidaten gescreend. Dat omvat een uitgebreid persoonlijk gesprek met de kandidaten waarin ervaring en motivatie een belangrijke rol spelen. Er vindt controle plaats op het opleidingsniveau aan de hand van diploma’s en certificaten en we checken referenties. Op verzoek kunnen we kandidaten qua persoonlijkheid en intelligentie laten testen.

Voorstellen van kandidaten

We leggen alleen kandidaten voor die goed uit onze voorselectie en screening zijn gekomen. U krijgt een CV met een kandidatenprofiel die ingaat op de ambities en op de persoonlijke indruk die een kandidaat bij ons heeft achtergelaten. Flextep organiseert vervolgens een kennismakingsgesprek tussen u en de kandidaat.

Aanstelling

Afhankelijk van de wijze waarop de kandidaat wordt aangesteld (Werving & Selectie, Detachering, DetaVast of op ZZP-bemiddeling) worden de contracten door u en/of Flextep opgesteld. Flextep vervult hier de rol van intermediair en desgewenst formeel werkgever. Gezien de vertrouwensband met de kandidaat zijn we in de praktijk vaak in staat gebleken om knelpunten vroegtijdig te signaleren en voor beide zijden reële voorwaarden te bedingen.

Nazorg

Nadat de medewerker gestart is zal de Accountmanager van Flextep regelmatig een evaluatiegesprek inplannen en begeleiden. Hiermee optimaliseren we gezamenlijk de inzet tussen opdrachtgever en medewerker. Dit is wel afhankelijk van de ingezette dienstverlening.

Fieldmanagement gesprekken met u en/of de medewerker zal de Accountmanager ook inplannen. Tevens valt garantie waar nodig ook onder onze nazorg.

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close