Zorgeloos wervings- & selectieproces

Aan de hand van uw vacature gaan we op zoek naar een geschikte kandidaat. We publiceren uw vacature anoniem in diverse media, verwerken alle binnenkomende sollicitaties, voeren gesprekken met kandidaten en controleren diploma’s, certificaten, winnen referenties in.

We stellen geschikte kandidaten aan u voor en organiseren en begeleiden de kennismaking tussen u en de kandidaat.

Risicoloos aanstellen

De initiële aanstelling gebeurt op basis van detachering. Bij detachering wordt Flextep de juridische werkgever van de medewerker en leent u hem of haar via ons in.

Op deze wijze nemen wij de risico’s en administratieve last van het werkgeverschap over. Dit biedt u de kans om zonder risico de kandidaat in de praktijk te toetsten en bij gebleken geschiktheid over te nemen.

Flexibel bij vervroegde overname

Bij de berekening van onze tarieven houden we rekening met een kosteloze overname termijn van één jaar (1800 gewerkte uren).

Mocht u om wat voor reden besluiten de kandidaat eerder te willen overnemen dan brengen we, afhankelijk van het aantal gewerkte uren, een gereduceerde werving- en selectie vergoeding in rekening.

Maximale flexibiliteit

Ben u nog niet volledig overtuigd van de capaciteiten van de medewerker of is het permanente karakter van de vacature nog niet zeker dan biedt de NBBU-cao voldoende flexibiliteit om medewerkers maximaal 5,5 jaar op tijdelijke basis in te lenen.

Afhankelijk van de contractvorm en inhuurtermijn kunnen medewerkers na de kosteloze overnametermijn tegen gereduceerd tarief worden ingezet.

Harmonisatie van arbeidsvoorwaarden

Wij geloven niet in het onderscheid tussen intern- of extern personeel. In onze filosofie is iedereen gelijk en behoren opdrachtgevers geen onderscheid te maken in eigen of ingeleend personeel. Dit is de reden dat wij altijd de inlenersbeloning conform de NBBU-cao toepassen.

Dit heeft als voordeel dat de overstap naar een direct dienstverband snel en soepel verloopt en dat de ingeleende medewerker zich tijdens de detachering net zo gewaardeerd voelt als zijn collega’s.

Voordelen van DetaVast

• Een zorgeloos werving & selectieproces.
• Risicoloos aanstellen van kandidaten.
• Flexibele oplossingen bij vervroegde overname.
• Ruim 5 jaar maximale flexibiliteit.
• Harmonisatie van arbeidsvoorwaarden.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close