Risico- en zorgeloos inlenen

Met de Payroll-constructie treed Flextep op als juridisch werkgever, zodat u geen risico’s en zorgen heeft maar wel profiteert van optimale flexibiliteit. In principe bent u zelf verantwoordelijk voor de werving & selectie waardoor u kosten bespaart. Flextep stelt het contact op en beheert dit. Ook dragen we zorg voor de salaris- en administratieve afhandeling.

Betrouwbare salarisadministratie

Gedurende de detachering hoeft u zich niet druk te maken over de administratieve verplichtingen en risico’s. Onze personeels- en salarisadministratie voldoet aan de NEN 4400-1 norm. Dit betekent een flexibele en kwalitatieve verwerking van de gewerkte uren en tijdige betaling van salaris en onkosten richting ingehuurd personeel.

Expertise in de technische sector

Als intermediair zijn we sinds 2004 actief in de technische sector. Dit betekent dat we een ruime ervaring hebben met het verlonen van arbeidskrachten die werkzaam zijn in de techniek. Onze administratie is er specifiek voor ingericht om met name deze groep te kunnen verlonen. Denk daarbij aan: ploegendienstregelingen, overwerkpercentages, roostertoeslagen, stand-by vergoedingen, offshore regelingen, reistijdcompensatie etc.

Inzicht in personeelskosten en productiviteit

U betaalt een vast tarief per uur en ontvangt periodiek één factuur. U betaalt alleen de gewerkte uren omdat Flextep als werkgever verantwoordelijk is voor het opbouwen van verloftegoeden en het ziekterisico. Op deze wijze heeft u een zeer nauwkeurige inzage in uw totale salaris- en personeelskosten ten opzichte van de productiviteit.

Betrokken personeel

Wij geloven niet in het onderscheid tussen intern- of extern personeel. In onze filosofie is iedereen gelijk en behoren opdrachtgevers geen onderscheid te maken in eigen of ingeleend personeel. Dit is de reden dat wij altijd de inlenersbeloning conform de NBBU-cao toepassen.

Dit heeft als voordeel dat de overstap naar een direct dienstverband snel en soepel verloopt en dat de ingeleende medewerker zich tijdens de detachering net zo gewaardeerd voelt als zijn collega’s.

Voordelen van payrolling:

• Risico- en zorgeloos inlenen.
• Een uiterst betrouwbare salarisadministratie.
• Expertise in de technische sector.
• Inzicht in personeelskosten en productiviteit.
• Betrokken en gewaardeerd personeel.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close