Toetsing van arbeidsvoorwaarden

Bij het opstellen of actualiseren van uw personeelshandboek, functieprofielen, selectiecriteria of arbeidsvoorwaarden is het plezierig om te weten wat voor uw sector gangbaar is.

De Account Managers van Flextep staan voortdurend in contact met kandidaten en opdrachtgevers uit de technische sector en kunnen u inzicht geven in de voorwaarden die kandidaten krijgen geboden en eisen die aan hen worden gesteld.

Een externe vertrouwenspartner

Bij strategische of gevoelige beslissingen kan het soms beter zijn om activiteiten over te dragen aan een derde partij. Bijvoorbeeld bij activiteiten zoals “headhunting” of onderling in- en uitlenen van personeel.

Een Senior Account Manager van Flextep treedt op als vertrouwenspartner om activiteiten op een discrete wijze voor u uit te voeren.

In-House recruiting

U heeft tijdelijk extra capaciteit nodig voor het werven & selecteren van personeel? Door middel van het inzetten van één van onze Account Managers bij u op locatie helpen we u bij het tijdelijk ondersteunen van uw recruitmentafdeling.

Zo kunnen we van dienst zijn bij het opstellen van functiebeschrijvingen, schrijven van vacatureteksten, het implementeren van processen of het coördineren van personeel dat via diverse bureaus wordt aangeboden en ingehuurd.

Outplacement

Afscheid nemen van een trouwe medewerker is meestal een pijnlijke ervaring. Maar heeft u wel eens gedacht wat voor impact het heeft voor uw interne organisatie als u zonder begeleiding iemand de deur wijst?

Door middel van persoonlijke begeleiding, een sollicitatietraining en coaching helpen wij uw medewerker op een actieve en maatschappelijk verantwoorde wijze bij het vinden van een nieuwe uitdaging buiten uw organisatie.

Jobcoaching

Flextep Jobcoaching is een manier van begeleiden die er voor zorgt dat de potentiële kwaliteit van medewerkers optimaal wordt benut. Stelt u zich voor dat één van uw medewerkers net een andere functie heeft gekregen.

Deze medewerker mist nog net dat stukje kennis of een bepaalde competentie om de nieuwe functie optimaal te bekleden. Dan bieden wij de oplossing om met behulp van Jobcoaching, competenties, zelfinzicht en persoonlijke reflectie bij die medewerker te ontwikkelen.

Voorbeelden van Advies:

• Toetsing van arbeidsvoorwaarden.
• Een externe vertrouwenspartner.
• In-House recruiting.
• Outplacement.
• Jobcoaching.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close