Henk Guldenmundt

Ik heb een passie voor mensen en techniek en doe graag zaken op een open en eerlijke manier. Samen werken aan succes, succes samen delen, handelen op basis van wederzijds vertrouwen en respect zijn voor mij essentiële kernwaarden. Ik geloof in deze kernwaarden en deze vormen voor mij en Flextep de basis voor kwalitatieve lange termijn relaties. Deel je deze kernwaarden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek je een oplossing voor personele vraagstukken dan kom ik graag met je in contact en help ik je verder. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets met ons delen? Laat het weten, ik en onderstaande contactpersonen staan je graag persoonlijk te woord!

Algemeen Directeur

MAIL

PHONE

WHATSAPP

LINKEDIN

Peter de Bilde

Onder het motto “hard werken met een lach” realiseert het gedreven professionele team van Flextep iedere dag weer nieuwe kansen en oplossingen in de technische personeelsbemiddeling voor toekomstgerichte vraagstukken van klant en kandidaat.

Met een ervaringsmix van 25 jaar in HR management en commerciële arbeidsbemiddeling is het voor mij de uitdaging om de processen in de "Drie-eenheid" klant, kandidaat en Flextep te stroomlijnen. Ervaring leert dat open en transparante communicatie in deze samenwerking de beste resultaten oplevert.

Vragen en/of opmerkingen? Graag!! Ik sta ter beschikking.

Manager Sales & Recruitment

MAIL

PHONE

WHATSAPP

Michiel de Mos

Het geeft mij veel voldoening om op een open en eerlijke manier mensen aan een nieuwe vervolgstap in hun loopbaan te kunnen helpen en organisaties verder te kunnen laten groeien.

Met meer dan 13 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en recruitment, heb ik het geluk gehad om in contact te komen met een grote diversiteit aan werkgevers en werknemers. Het blijft elke keer weer fantastisch om beide doelgroepen succesvol aan elkaar te koppelen.

Sinds augustus 2012 ben ik met veel plezier werkzaam bij Flextep en ik richt mij als Senior Accountmanager specifiek op de Rotterdamse Haven, Industrie en Foodsector.

Sales Consultant

MAIL

PHONE

WHATSAPP

LINKEDIN

Otto Boots

Ik ben een gedreven commerciële arbeidsmarktspecialist met brede ervaring in de specialistische technische als ook reguliere markt, die graag met zijn “voeten in de klei staat”. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in sales, arbeidsbemiddeling, (E-)recruitment, werving & selectie, headhunting, outplacement en RPO. Dit zowel voor (technische) MBO-, HBO- en WO-functies, van monteur tot directeur.

Als Senior Accountmanager en Arbeidsmarktspecialist geniet ik volop van het contact met klanten en kandidaten om hun persoonlijke en zakelijke uitdagingen te realiseren.

Heb je vragen? Je kan mij altijd bellen!

Sales Consultant

MAIL

PHONE

LINKEDIN

Johan Landuijt

"Mensen kunnen helpen bij het maken van belangrijke keuzes in hun werkzame leven en het kunnen werken met en voor mensen is het mooiste dat er is".

Sinds 1997 ben ik werkzaam in de projectdetachering, werving & selectie en het uitzenden van technici op MBO- en HBO-niveau.

Door mijn eigen opleiding (HBO Werktuigbouwkunde & Industriële Automatisering) èn opgebouwde expertise, ben ik in staat om op elk niveau te communiceren met zowel technici die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en met de opdrachtgevers die capaciteitsproblemen hebben.

Senior Accountmanager

MAIL

PHONE

WHATSAPP

LINKEDIN

Sebastiaan Schuurman

Werknemers zijn een van de belangrijkste assets binnen een bedrijf. Door opdrachtgevers de juiste oplossing te bieden voor hun personele vraagstukken en werkzoekenden de juiste baan voor te leggen kan je bedrijven en werknemers naar een hoger niveau tillen.

In deze trajecten is de input van opdrachtgever en de werkzoekende voor Flextep van essentieel belang om tot een goede en creatieve match te komen. Hierbij is open en transparante communicatie van belang voor een langdurige en succesvolle relatie met alle partijen.

Vanuit deze gedachte ben ik meerdere jaren actief binnen de arbeidsbemiddeling/HR, waarbij ik ervaring heb met bemiddeling, arbeidsmarktcommunicatie en online marketing.

Senior Accountmanager

MAIL

PHONE

WHATSAPP

LINKEDIN

Roderick Gielisse

Ik heb plezier, eerlijkheid en samenwerken hoog in vaandel staan en ik geloof dat deze kernwaarden noodzakelijk zijn om zoveel mogelijk mensen en organisaties bij elkaar te brengen.

Ben je op zoek naar de geschikte technische uitdaging op MBO- of HBO-niveau binnen de industrie en (petro-)chemie of zoek je als onderneming kwalitatief technisch personeel dan kom ik graag met je in contact.

Voor vragen ben ik altijd bereikbaar!

Accountmanager

MAIL

PHONE

WHATSAPP

LINKEDIN

Andreas Lehmann

Als Recruiter sta ik dagelijks in contact met kandidaten met het doel om hen verder te helpen naar een passende vervolgstap in hun carrière.

Met inmiddels meer dan 4 jaar ervaring als recruiter binnen de technische sector, een breed netwerk van industriële bedrijven in en rondom Rotterdam en een mooie portefeuille aan vaste en tijdelijke banen help ik je graag verder aan jouw toekomstige baan. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Laat het weten en ik sta je graag te woord.

Senior Recruiter

MAIL

PHONE

WHATSAPP

LINKEDIN

Marjolein van Vroonhoven

Met een achtergrond HBO Personeel en Arbeid, vervul ik de functie van Supervisor Mid- en Backoffice, waarbij ik zowel het menselijk als organisatorisch aspect erg belangrijk vind.

Ik ben de schakel tussen front- en backoffice, waarbij ik ervoor zorg draag dat “hetgeen we afspreken ook nakomen” op financieel, administratief en contractueel gebied.

Daarbij bied ik de ondersteuning aan Accountmanagers bij het vastleggen van afspraken en verzorg ik dat administratieve processen zo soepel en efficiënt mogelijk kunnen verlopen.

Loopt er naar jou inzicht iets anders dan je van ons had verwacht, dan sta ik je graag te woord!

Supervisor Mid-Backoffice

MAIL

PHONE

LINKEDIN

Sherel Narraina

Sinds 2006 ben ik werkzaam op de afdeling financiële administratie van Flextep. Met ruime ervaring op het gebied van salarisadministratie en boekhouding binnen de arbeidsbemiddeling zorg ik ervoor dat de loon- en financiële administratie voldoet aan alle wetgeving en normen die op onze dienstverlening van toepassing zijn.

Vanuit mijn positieve en klantgerichte instelling vind ik het prettig om snel te kunnen schakelen tussen variërende werkzaamheden en het contact te onderhouden met relaties.

Financiële- en salarisadministratie

MAIL

PHONE

LINKEDIN

Flextep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.