Home > Ons specialisme

ONS SPECIALISME

Als je op zoek bent naar een intermediair met kennis van techniek dan ben je bij ons aan het goede adres. Flextep heeft vanaf de oprichting in 2004 volledig de focus gericht op techniek en de invulling van technische vacatures. Sinds die tijd worden we door klant en kandidaat erkent als de technische personeelsintermediair.

Heb je advies nodig bij het vinden van baan binnnen de technische sector? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag en vrijblijvend.

 

Vacatures in de Werktuigbouwkunde

Binnen de werktuigbouw (mechanical) zijn we actief in de volgende vakdisciplines: apparatenbouw, energietechniek, fijn-mechanica, machinebouw, motorvoertuigen, piping en staal.

Klik hier voor onze actuele vacatures in de werktuigbouwkunde.

 

Vacatures in de Elektrotechniek

Binnen de elektrotechniek zijn we actief in de volgende vakdisciplines: besturingstechniek, beveiligingstechniek, energietechniek, installatietechniek, instrumentatie alsmede de meet & regeltechniek.

Klik hier voor onze actuele vacatures in de elektrotechniek.

 

Vacatures in de Industriële automatisering

Binnen het vakgebied van de industriële automatisering zijn we altijd op zoek naar PLC Programmeurs, Siemens S7 Engineers, DCS Engineers, SCADA specialisten e.d.

Klik hier voor onze actuele vacatures in de industriële automatisering.

 

Vacatures in de Technische Uitvoering

Zoek je een baan in de technische uitvoering zoals een onderhoudsmonteur, storingsmonteur, assemblage monteur, servicemonteur en inbedrijfsteller dan hebben wij bij Flextep voor jou tal van passende vacatures:

Klik hier voor onze actuele vacatures in de technische uitvoering.

 

Vacatures in de Engineering

Binnen de engineering zijn we altijd op zoek naar technici die de overstap willen maken naar een functie als project engineer, lead engineer, software engineer, electrical engineer, mechanical engineer, designer en tekenaar.

Klik hier voor onze actuele vacatures binnen de Engineering.

 

Vacatures in de Technische Ondersteuning

Naast de bemiddeling van technisch uitvoerende specialisten en engineers helpen we kandidaten met interesse in techniek bij het vinden van een baan en de invulling van vacatures op ondersteunende afdelingen. Denk daarbij aan functies zoals werkvoorbereider, planner, coördinator, projectmanager, documentcontroller.

Klik hier voor vacatures op het gebied van Technische ondersteuning

Adviseer mij!

Laat hier jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Even chatten? LAAT HIER UW VRAAG ACHTER STEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close