Home > Ons bureau

Ons bureau

De technische wereld is continue in beweging en ontwikkeld zich in rap tempo. Flextep wil bij uitstek de technische personeelsintermediair zijn die anticipeert op de bewegingen en ontwikkelingen in de technische markt.Flextep zal zich iedere dag inzetten om langdurige en succesvolle samenwerkingen tussen klanten en kandidaten te bewerkstelligen.

Detachering en Werving & Selectie

We krijgen vaak de vraag of we een technische werving- & selectiebureau of een detacheringsbureau zijn. Als het nu gaat om werving & selectie of detachering hebben één ding voor ogen en dat is het tot stand brengen van een langetermijnrelatie tussen technici en opdrachtgevers uit de techniek. Detachering gebruiken in het algemeen als voortraject tot een directe aanstelling

Met meer dan 15 jaar ervaring!

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de technische markt weten onze medewerkers precies wat er in de markt speelt en weten als geen ander wat de behoeftes zijn binnen technische organisaties. Hierdoor is Flextep de technische personeelsintermediair die in staat is om de juiste match te maken voor duurzame arbeidsrelaties in een immer vooruitstrevende en dynamische markt.

Onze passie "Mens en Techniek"

De combinatie Mens en Techniek is wat ons bevlogen team iedere dag weer stimuleert om de mens en techniek samen te brengen en te binden. Onze focus ligt op een gezonde en succesvolle driehoeksverhouding waarbij de klant, kandidaat en Flextep als gelijkwaardige partners met elkaar verbonden worden.

Ruim dertien jaar na onze oprichting kunnen we trots zijn op de vele succesvolle arbeidsrelaties die we tot stand hebben gebracht, de vacatures die we voor prachtige bedrijven hebben weten in te vullen en de vervolgstappen die we voor toptechneuten hebben weten te realiseren.

Met oprechte interesse en passie een voor mens en techniek werken we als personeelsintermediair mee aan de toekomst en technische uitdagingen van morgen.

Onze partner Abilitec

Van oudsher heeft flextep zich gericht op de technische vakdisciplines elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Steeds vaker kregen we de vraag of we ook een actieve rol wilden spelen in de vakdisciplines bouwkunde en civiel. Onze partner Abilitec is specialist in dit vakgebied gebied en vanaf 1 januari 2019 hebben we de handen in één geslagen om totaal pakket aan diensten te kunnen leveren voor onze opdrachtgevers.

Door deze samenwerking zijn we gezamenlijk nog beter in staat om samen met onze opdrachtgevers en medewerkers de technische uitdagingen van morgen aan te gaan.

Flextep als onderdeel van Inizio Invest

Een gezonde onderneming begint met een geweldig idee en een goed businessplan, maar daadwerkelijk succesvol worden en blijven dat is de kunst. Inizio Invest weet uit eigen ondernemerservaring wat daarbij komt kijken en wil startende ondernemers en jonge bedrijven die willen doorgroeien begeleiden op hun weg naar succes.

Inizio Invest ondersteunt Flextep en onze partner Abilitec met kennis en kunde om onze lange termijn doelstellingen te realiseren. Daarmee leveren we gezamenlijk een maatschappelijke bijdrage aan de technische vooruitgang die nodig is voor een duurzame, innovatieve en waardevolle samenleving.
Even chatten? LAAT HIER UW VRAAG ACHTER STEL UW VRAAG
Consultant
Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt
Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close