Home > Abilitec > Ons team

Ons team

De combinatie Mens en Techniek is wat ons bevlogen team iedere dag weer stimuleert om de mens en techniek samen te brengen en te binden. Als dé technische personeelsintermediair helpen we bedrijven uit de techniek met de invulling van hun vacatures en technici met het vinden van hun droombaan. Onze focus ligt op een gezonde en succesvolle driehoeksverhouding waarbij de klant, kandidaat en Flextep als gelijkwaardige partners werken aan de technische uitdagingen van vandaag en morgen.

Henk Guldenmundt

Algemeen Directeur

 1. Contact via
 2. MAIL
 3. PHONE
 4. LINKEDIN
 5. WHATSAPP

Ik heb een passie voor mensen en techniek en doe graag zaken op een open en eerlijke manier. Samen werken aan succes, succes samen delen, handelen op basis van wederzijds vertrouwen en respect zijn voor mij essentiële kernwaarden. Ik geloof in deze kernwaarden en deze vormen voor mij en Flextep de basis voor kwalitatieve lange termijn relaties.

Deel je deze kernwaarden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek je een oplossing voor personele vraagstukken dan kom ik graag met je in contact en help ik je verder. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets met ons delen? Laat het weten, ik en onderstaande contactpersonen staan je graag persoonlijk te woord!

Johan Landuijt

Sales consultant

 1. Contact via
 2. MAIL
 3. PHONE
 4. LINKEDIN
 5. WHATSAPP

Mensen kunnen helpen bij het maken van belangrijke keuzes in hun werkzame leven en het kunnen werken met en voor mensen is het mooiste dat er is". Sinds 1997 ben ik werkzaam in de projectdetachering, werving & selectie en het uitzenden van technici op MBO- en HBO-niveau.

Door mijn eigen opleiding (HBO Werktuigbouwkunde & Industriële Automatisering) èn opgebouwde expertise, ben ik in staat om op elk niveau te communiceren met zowel technici die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en met de opdrachtgevers die capaciteitsproblemen hebben.

Alan Brugman

Recruitment consultant

 1. Contact via
 2. MAIL
 3. PHONE
 4. LINKEDIN
 5. WHATSAPP

Ik ben jouw makelaar op de arbeidsmarkt! Graag help ik je met het vinden van de uitdaging die het beste bij je past. Bij Flextep hebben we ons als doel gesteld om voor iedere technisch specialist de beste vaste baan te vinden die er is!

Als recruitment consultant bij Flextep help ik graag mee om die doelstelling te realiseren...

Simone Zuidhof

Sales consultant

 1. Contact via
 2. MAIL
 3. PHONE
 4. LINKEDIN
 5. WHATSAPP

Al ruim 12 jaar ben ik met veel plezier actief op het gebied van werving en selectie en detachering van technisch personeel voornamelijk de branches installatietechniek, infra, industrie, machinebouw, motorvoertuigentechniek en kraantechniek. 

Mijn passie, kennis en expertise liggen voornamelijk op het gebied van het doorgronden van business processen van de klant, het in kaart brengen van hun (capaciteit) behoeften om vervolgens de juiste man/vrouw te vinden die helemaal past in het bedrijf! Ik word er blij van als ik de juiste match heb kunnen maken en mensen heb kunnen helpen aan een mooie baan.

Roderick Gielisse

Recruitment consultant

 1. Contact via
 2. MAIL
 3. PHONE
 4. LINKEDIN
 5. WHATSAPP

Ik heb plezier, eerlijkheid en samenwerken hoog in vaandel staan en ik geloof dat deze kernwaarden noodzakelijk zijn om zoveel mogelijk mensen en organisaties bij elkaar te brengen. Ben je op zoek naar de geschikte technische uitdaging op MBO- of HBO-niveau binnen de industrie en (petro-)chemie of zoek je als onderneming kwalitatief technisch personeel dan kom ik graag met je in contact.

Voor vragen ben ik altijd bereikbaar!

Even chatten? LAAT HIER UW VRAAG ACHTER STEL UW VRAAG
Consultant
Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt
Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close