Home > Ons bureau > Onze werkwijze

Onze werkwijze

Flextep is de technische personeelsintermediair voor de Randstad. Dagelijks helpen we technici met het vinden van hun droombaan in de techniek en bedrijven met het invullen van hun technische vacatures.

Openheid, eerlijkheid, transparantie & wederzijds vertrouwen typeren onze kernwaarden. Onze werkwijze kan het beste omschreven worden als Rotterdams, pragmatisch en servicegericht.

Jouw sollicitatie of online profiel

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen of online profiel hebben gelezen bekijken we op welke wijze we voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn. Flextep begeleidt techneuten naar een nieuwe werkomgeving zowel naar een vaste baan als een tijdelijke uitdaging.

Als we van mening zijn dat we wat voor je kunnen betekenen nemen onze recruiters contact met je op. Tijdens dit gesprek zullen jouw ervaring, wensen en behoeftes in hoofdlijnen worden besproken.

We bieden concrete opties, geen loze beloften

Zodra duidelijk is dat wij jou kunnen helpen in het zoeken naar een nieuwe baan, volgt een persoonlijk intakegesprek. Op basis van jouw ervaring, wensen en behoeftes gaan wij binnen ons uitgebreide netwerk van relaties in de Randstad op zoek naar die vacatures die het beste aansluiten op jouw profiel.

We bepalen gezamenlijk welke bedrijven zullen worden benaderd om jouw profiel onder de aandacht te brengen. Ons streven is om in ieder geval één tot drie sollicitatiegesprekken te regelen.

Begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure

Gedurende de sollicitatieprocedure zullen we je volledig begeleiden. Afhankelijk van de behoefte helpen we je met de voorbereiding van een gesprek, jouw persoonlijke presentatie en uiteindelijk bij de contract- en salarisonderhandeling.
Even chatten? LAAT HIER UW VRAAG ACHTER STEL UW VRAAG
Consultant
Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt
Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close