Flextep voor technische specialisten

Op zoek naar de volgende stap in je loopbaan? We helpen je graag verder met het zoeken en vinden van jouw ideale baan binnen de techniek.

Onze Recruiters en Accountmanagers zijn als geen ander in staat om jouw wensen te vertalen naar de ideale droombaan.
Of je nu monteur, inbedrijfsteller, werkvoorbereider, tekenaar, designer, engineer, plc-programmeur, technisch manager of inkoper bent we kennen vast en zeker een vacature die op jouw profiel past. 

>> Flextep voor werknemers

Zoekresultaten

Mechanisch Monteur Industrie - Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Mechanisch Monteur in 2- of 5-ploegendienst? Lees dan verder!
Geplaatst op 3 dag(en) geleden
LOCATIE
Rotterdam
SECTOR
Industrie Maakindustrie
NIVEAU
VMBO MBO
VACATURE
#FLRG01084

Technician E&I - Rotterdam

Ben jij een Monteur E&I met kennis en ervaring op gebied van Elektrotechniek en Besturingstechniek? Lees dan verder!
Geplaatst op 3 dag(en) geleden
LOCATIE
Rotterdam
SECTOR
Maakindustrie Industrie
NIVEAU
MBO VMBO
VACATURE
#FLRG01083

Voorman Constructie - Scheepsbouw - Leiden

Voor een modern technisch bedrijf binnen de scheepsbouw- en offshore, in de omgeving van Leiden, zijn wij op zoek naar een Voorman Constructie. Zie jij jezelf  een productieafdeling runnen en...
Geplaatst op 3 dag(en) geleden
LOCATIE
Leiden
SECTOR
Scheepsbouw
NIVEAU
MBO VMBO
VACATURE
#FLRG01065

Monteur Facilitaire Dienst - Berkel en Rodenrijs

Heb jij een afgeronde  MBO2 /VMBO opleiding richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkaar en wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf binnen de land- en tuinbouwsector?...
Geplaatst op 4 dag(en) geleden
LOCATIE
Berkel en Rodenrijs
SECTOR
Machinebouw
NIVEAU
VMBO
VACATURE
#FLMM01049

Elektrotechnisch Onderhoudsmonteur Havenkranen - Rotterdam - Maasvlakte

Zoek jij werk in de Rotterdamse haven en heb jij een afgeronde MBO opleiding? Solliciteer dan naar de vacature Onderhoudsmonteur Elektrotechniek Havenkranen.
Geplaatst op 29-01-2019
LOCATIE
Rotterdam - Maasvlakte
SECTOR
Op- & Overslag Industrie
NIVEAU
MBO VMBO
VACATURE
#FLMM00969

Allround Onderhoudsmonteur Verpakkingsmachines - Berkel en Rodenrijs

Heb jij een afgeronde MTS/MBO-4 opleiding richting elektrotechniek, affinitieit ,met werktuigbouwkunde en wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf binnen de land- en tuinbouwsector? Solliciteer...
Geplaatst op 06-12-2018
LOCATIE
Berkel en Rodenrijs
SECTOR
Machinebouw
NIVEAU
VMBO
VACATURE
#FLMM00845

Mechanisch Onderhoudsmonteur Industrie - Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in dagdienst binnen de Technische Dienst? Reageer dan op de vacature Mechanisch Onderhoudsmonteur Industrie in Rotterdam!
Geplaatst op 08-10-2018
LOCATIE
Rotterdam
SECTOR
Machinebouw Industrie
NIVEAU
MBO VMBO
VACATURE
#FLHG00702

Bankwerker / Mechanisch Onderhoudsmonteur - Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in dagdienst binnen de Technische Dienst? Reageer dan op de vacature Bankwerker / Mechanische Monteur in Rotterdam!
Geplaatst op 04-09-2018
LOCATIE
Rotterdam
SECTOR
Machinebouw
NIVEAU
MBO VMBO
VACATURE
#FLMM00605

Servicemonteur Heftrucks regio Rotterdam - Rotterdam

Wij zijn voor de regio Rotterdam op zoek naar een Servicemonteur Heftrucks. Ben jij een (ervaren) Servicemonteur en woonachtig in de regio Rotterdam, lees dan verder en reageer snel!
Geplaatst op 26-06-2018
LOCATIE
Rotterdam
SECTOR
Op- & Overslag Industrie
NIVEAU
VMBO MBO
VACATURE
#FLAL00184

Werkplaatsmonteur Heftrucks - Dordrecht

Voor de werkplaats in de regio Dordrecht zijn wij op zoek naar een Werkplaatsmonteur Heftrucks. Heb affiniteit met motorvoertuigen en ervaring met het uitvoeren van reparatie- en...
Geplaatst op 26-06-2018
LOCATIE
Dordrecht
SECTOR
Op- & Overslag Industrie
NIVEAU
MBO VMBO
VACATURE
#FLAL00183
Zoekcriteria

 

Snel zoeken
Als eerste op de hoogte van nieuwe passende vacatures? Maak een search agent aan!

Flextep voor werkgevers uit de techniek

Als u op zoek bent naar een intermediair met kennis van techniek dan bent u bij ons aan het goede adres.

Flextep is dé technische personeelsintermediair sinds 2004 en gespecialiseerd in de bemiddeling van technische specialisten op MBO-, HBO-, en WO-niveau.

Wij beschikken over een grote portefeuille aan technisch geschoold personeel in de vakdisciplines Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering, Procestechniek en Scheepsbouw.

>> Flextep voor Werkgevers

Topvacatures

De nieuwste vacatures
inMaasvlakte
Beschik je een HBO diploma richting de techniek, ervaring binnen een 24-7 omgeving en sterke management vaardigheden ? Lees dan verder en reageer snel !  
inRotterdam
Heb jij ervaring als Werkvoorbereider in de Constructietechniek? En wil jij aan de slag bij een succesvolle tankbouwer in Rotterdam? reageer dan snel op onderstaande vacature!
inRotterdam
Zie je het als een mooie uitdaging om innovatie en verbetering toe te passen en op een resultaat en mensgerichte wijze en technische dienst aan te sturen ? Lees dan verder en reageer snel!
inDen Haag
Onze opdrachtgever is een chemische plant in de regio Delft. Deze organisatie ziet zijn medewerkers als vitaal onderdeel van de onderneming en hun kennis en kunde worden op een veilige, gezonde en milieubewuste manier ingezet ten behoeve van een effectieve en efficiënte onderneming.
inDen Haag
Voor het plannen en voorbereiden van de onderhoudswerkzaamheden aan de waterzuiveringsinstallaties voor de regio Haaglanden en Rijnmond zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Civiele Techniek. Heb jij een afgeronde MBO-4 opleiding richting Civiele Techniek en meerdere jaren werkervaring als Werkvoorbereider? Dan zijn wij op zoek naar jou!
in Berkel en Rodenrijs
Heb jij een afgeronde MTS/MBO-4 opleiding richting elektrotechniek, affinitieit ,met werktuigbouwkunde en wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf binnen de land- en tuinbouwsector? Solliciteer dan direct op onderstaande vacature!
inRotterdam - Botlek
Beschik je over een MBO opleiding richting Elektrotechniek en zie je het als een mooie uitdaging om een bijdrage te leveren aan het verbeteren en toepassen van preventief onderhou? lees dan verder en reageer snel! 
inRotterdam Botlek
Beschik je over HBO werk en denkniveau op elektrotechnische of werktuigbouwkundig gebied en beschik je over aantoonbare ervaring met begeleiden van projecten in een maintenance omgeving? Lees dan verder en reageer snel! 
inRotterdam - Botlek
Voor European Bulk Services (E.B.S.) in de Rotterdamse haven zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider voor de afdeling Technische Dienst. Heb jij ervaring met het plannen en coördineren van technische (onderhouds)werkzaamheden en toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je graag doorgroeien naar de functie van Maintenance Engineer ? Lees dan verder en reageer snel!
inRotterdam - Botlek
Ben je recent afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen op HBO of Universitair niveau in de richting van Economie, Logistiek, Bedrijfskunde of Handel en sta je open voor een uitdagend management traineeship op verschillende locaties in binnen- en buitenland ? Lees dan snel verder ! 
inCapelle aan den IJssel
Ter uitbreiding van de Engineersafdeling zijn wij op zoek naar een Design Engineer. Heb jij een afgeronde HBO opleiding richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde en wil jij werken aan uitdagende projecten waarin een beroep wordt gedaan op jouw creativiteit en innovatieve oplossingen? Lees dan verder en reageer snel!
in's-Gravendeel
Beschik je over een MBO-3 richting Elektrotechniek of Mechatronica en ervaring met storing en onderhoud binnen een technische dienst? Lees dan verder en reageer snel!
inRotterdam
Als Werkvoorbereider Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het plannen, prioriteren, voorbereiden en voortgangsbewaking van de (onderhouds)werkzaamheden die door de Technische Dienst en eventueel door derden worden uitgevoerd. Doel is om een optimale inzet van mensen en middelen te creëren en daarbij productieverstoringen te minimaliseren.

Altijd actuele vacatures van topwerkgevers uit de techniek

Vanaf de oprichting hebben we er voor gekozen om niet de grootste maar de beste te zijn. Deze langetermijnvisie zorgt er voor dat we selectief zijn in onze klanten en kandidaten.

Deze samenwerking resulteert in een groot netwerk van topkandidaten en topwerkgevers .
We werken vanuit de aanvraag van de klant. Dit betekent dat we voor onze opdrachtgever een leesbare vacatureteksten schrijven en publiceren de onze vacaturebank. Zodra een vacature is ingevuld verwijderen wij hem direct van onze website.

>> Flextep technische vacaturebank
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close