Flextep voor technische specialisten

Op zoek naar de volgende stap in je loopbaan? We helpen je graag verder met het zoeken en vinden van jouw ideale baan binnen de techniek.

Onze Recruiters en Accountmanagers zijn als geen ander in staat om jouw wensen te vertalen naar de ideale droombaan.
Of je nu monteur, inbedrijfsteller, werkvoorbereider, tekenaar, designer, engineer, plc-programmeur, technisch manager of inkoper bent we kennen vast en zeker een vacature die op jouw profiel past. 

>> Flextep voor werknemers

Zoekresultaten

Technisch Commercieel Medewerker - Siemens - Den Haag

Ben je commercieel ingesteld en wil je je bezig houden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van automatisering en digitalisering? Reageer dan snel op deze vacature bij Siemens in Den Haag!
Geplaatst op vandaag
LOCATIE
Den Haag
SECTOR
Industrie Machinebouw
NIVEAU
MBO
VACATURE
#FLJL01095

Supervisor Maintenance & Engineering Support - Maasvlakte

Beschik je een HBO diploma richting de techniek, ervaring binnen een 24-7 omgeving en sterke management vaardigheden ? Lees dan verder en reageer snel !  
Geplaatst op vandaag
LOCATIE
Maasvlakte
SECTOR
Op- & Overslag
NIVEAU
HBO
VACATURE
#FLMM01093

Commissioning Engineer - Machinebouw - Internationaal (standplaats Gouda)

Zoek je een baan als Commissioning Engineer binnen de machinebouw? Vindt je het niert erg om van maandag tot vrijdag van huis te zijn en veel te reizen? Lees dan verder!
Geplaatst op 2 dag(en) geleden
LOCATIE
Internationaal (standplaats Gouda)
SECTOR
Machinebouw
NIVEAU
HBO
VACATURE
#FLRG01050

Lead Structural Engineer Offshore - Rotterdam

Heb jij veel ervaring als structural engineer en ben jij toe aan meer verantwoordelijkheid? Wil jij projecten begeleiden en teams aansturen? Dit is je kans!
Geplaatst op 2 dag(en) geleden
LOCATIE
Rotterdam
SECTOR
Scheepsbouw
NIVEAU
HBO
VACATURE
#FLRG01052

Service Monteur Beveiliging - Den Haag

Ben jij een ervaren CCTV Service Specialist en heb je interesse in een goedbetaald project voor minimaal 1 jaar bij Siemens? Reageer dan op onderstaande vacature.
Geplaatst op 2 dag(en) geleden
LOCATIE
Den Haag
SECTOR
Installatietechniek
NIVEAU
MBO
VACATURE
#FLRG01053

Lead Design Engineer Mechanical - Zoeterwoude

Wil jij als Lead Design Engineer werken aan het ontwerp van grote werktuigbouwkundige constructies (afgassenketels) gebruikt in de energievoorziening? Reageer dan snel op onderstaande vacature!
Geplaatst op 2 dag(en) geleden
LOCATIE
Zoeterwoude
SECTOR
Maakindustrie Machinebouw
NIVEAU
HBO
VACATURE
#FLRG01051

Equipment Engineer Werktuigbouw - Rotterdam

Wil jij werken aan engineeringsprojecten met veel ontwerpvrijheid? Nadenken over complexe engineeringsvraagstukken binnen de WTB? Neem contact met ons op!
Geplaatst op 2 dag(en) geleden
LOCATIE
Rotterdam
SECTOR
Machinebouw
NIVEAU
HBO WO
VACATURE
#FLRG01055

Mechanical Engineer Equipment - Rotterdam

Hou jij je graag bezig met complexe ontwerpprojecten van equipment aan boord van schepen en offshore werk-eilanden? Reageer dan snel op onderstaande vacature!
Geplaatst op 2 dag(en) geleden
LOCATIE
Rotterdam
SECTOR
Machinebouw
NIVEAU
HBO WO
VACATURE
#FLRG01054

Siemens S7 PLC Programmeur - Den Haag

Hou jij je als Siemens S7 PLC Programmeur graag bezig met de allerlaatste ontwikkelingen in de Industriële Automatisering? Ben jij bekend met Remote-Control toepassingen waarbij gebruik wordt...
Geplaatst op 2 dag(en) geleden
LOCATIE
Den Haag
SECTOR
Op- & Overslag
NIVEAU
HBO WO
VACATURE
#FLRG01057

Electrical Engineer - Den Haag

Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan als Hardware Engineer bij een grote internationale fabrikant van elektrische systemen en installaties?
Geplaatst op 2 dag(en) geleden
LOCATIE
Den Haag
SECTOR
Energie
NIVEAU
HBO
VACATURE
#FLRG01056
Zoekcriteria

 

Snel zoeken
Als eerste op de hoogte van nieuwe passende vacatures? Maak een search agent aan!

Flextep voor werkgevers uit de techniek

Als u op zoek bent naar een intermediair met kennis van techniek dan bent u bij ons aan het goede adres.

Flextep is dé technische personeelsintermediair sinds 2004 en gespecialiseerd in de bemiddeling van technische specialisten op MBO-, HBO-, en WO-niveau.

Wij beschikken over een grote portefeuille aan technisch geschoold personeel in de vakdisciplines Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering, Procestechniek en Scheepsbouw.

>> Flextep voor Werkgevers

Topvacatures

De nieuwste vacatures
inMaasvlakte
Beschik je een HBO diploma richting de techniek, ervaring binnen een 24-7 omgeving en sterke management vaardigheden ? Lees dan verder en reageer snel !  
inRotterdam
Heb jij ervaring als Werkvoorbereider in de Constructietechniek? En wil jij aan de slag bij een succesvolle tankbouwer in Rotterdam? reageer dan snel op onderstaande vacature!
inRotterdam
Zie je het als een mooie uitdaging om innovatie en verbetering toe te passen en op een resultaat en mensgerichte wijze en technische dienst aan te sturen ? Lees dan verder en reageer snel!
inDen Haag
Onze opdrachtgever is een chemische plant in de regio Delft. Deze organisatie ziet zijn medewerkers als vitaal onderdeel van de onderneming en hun kennis en kunde worden op een veilige, gezonde en milieubewuste manier ingezet ten behoeve van een effectieve en efficiënte onderneming.
inDen Haag
Voor het plannen en voorbereiden van de onderhoudswerkzaamheden aan de waterzuiveringsinstallaties voor de regio Haaglanden en Rijnmond zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Civiele Techniek. Heb jij een afgeronde MBO-4 opleiding richting Civiele Techniek en meerdere jaren werkervaring als Werkvoorbereider? Dan zijn wij op zoek naar jou!
in Berkel en Rodenrijs
Heb jij een afgeronde MTS/MBO-4 opleiding richting elektrotechniek, affinitieit ,met werktuigbouwkunde en wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf binnen de land- en tuinbouwsector? Solliciteer dan direct op onderstaande vacature!
inRotterdam - Botlek
Beschik je over een MBO opleiding richting Elektrotechniek en zie je het als een mooie uitdaging om een bijdrage te leveren aan het verbeteren en toepassen van preventief onderhou? lees dan verder en reageer snel! 
inRotterdam Botlek
Beschik je over HBO werk en denkniveau op elektrotechnische of werktuigbouwkundig gebied en beschik je over aantoonbare ervaring met begeleiden van projecten in een maintenance omgeving? Lees dan verder en reageer snel! 
inRotterdam - Botlek
Voor European Bulk Services (E.B.S.) in de Rotterdamse haven zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider voor de afdeling Technische Dienst. Heb jij ervaring met het plannen en coördineren van technische (onderhouds)werkzaamheden en toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil je graag doorgroeien naar de functie van Maintenance Engineer ? Lees dan verder en reageer snel!
inRotterdam - Botlek
Ben je recent afgestudeerd of ga je binnenkort afstuderen op HBO of Universitair niveau in de richting van Economie, Logistiek, Bedrijfskunde of Handel en sta je open voor een uitdagend management traineeship op verschillende locaties in binnen- en buitenland ? Lees dan snel verder ! 
inCapelle aan den IJssel
Ter uitbreiding van de Engineersafdeling zijn wij op zoek naar een Design Engineer. Heb jij een afgeronde HBO opleiding richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde en wil jij werken aan uitdagende projecten waarin een beroep wordt gedaan op jouw creativiteit en innovatieve oplossingen? Lees dan verder en reageer snel!
in's-Gravendeel
Beschik je over een MBO-3 richting Elektrotechniek of Mechatronica en ervaring met storing en onderhoud binnen een technische dienst? Lees dan verder en reageer snel!
inRotterdam
Als Werkvoorbereider Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het plannen, prioriteren, voorbereiden en voortgangsbewaking van de (onderhouds)werkzaamheden die door de Technische Dienst en eventueel door derden worden uitgevoerd. Doel is om een optimale inzet van mensen en middelen te creëren en daarbij productieverstoringen te minimaliseren.

Altijd actuele vacatures van topwerkgevers uit de techniek

Vanaf de oprichting hebben we er voor gekozen om niet de grootste maar de beste te zijn. Deze langetermijnvisie zorgt er voor dat we selectief zijn in onze klanten en kandidaten.

Deze samenwerking resulteert in een groot netwerk van topkandidaten en topwerkgevers .
We werken vanuit de aanvraag van de klant. Dit betekent dat we voor onze opdrachtgever een leesbare vacatureteksten schrijven en publiceren de onze vacaturebank. Zodra een vacature is ingevuld verwijderen wij hem direct van onze website.

>> Flextep technische vacaturebank
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close