Home > Ons bureau > Waarom Flextep?

Waarom Flextep?

Je wordt bemiddeld door specialisten

Onze recruitment & salesconsultants zijn specialisten binnen de technische arbeidsbemiddeling met kennis van techniek en jarenlange branchekennis. Ze hebben aan een half woord voldoende en zijn zodoende in staat jou beter te bemiddelen.

Volop carrièrekansen voor technici

Onze recruiters en sales consultants hebben dagelijks contact met opdrachtgevers. Van veel werkzoekenden krijgen we vaak de opmerking dat ze zelf niet de ideale carrièrekans kunnen vinden.

Door ons grote netwerk in de technische sector en onze intensieve samenwerking met bedrijven zijn wij in staat jou die carrièrekansen wel te bieden. 

90% kans op een vast dienstverband

90% van de kandidaten die wij bemiddelen krijgen uiteindelijk een vaste baan voor onbepaalde tijd bij onze opdrachtgevers. Dat is een percentage waar we trots op zijn! 

Annoniem en in stilte de markt verkennen

Zodra je jouw gegevens online op een vacaturebank zet weet iedereen dat je zoekende bent, ook je huidige werk- en/of opdrachtgever.

Bij Flextep behandelen we iedere sollicitatie vertrouwelijkheid en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke informatie. Op deze wijze kom je niet voor onverwachte verassingen te staan en heb je de mogelijkheid om samen met ons annoniem op zoek te gaan naar jouw droombaan.

Beoordeeld met een 8,6 als rapportcijfer

Als je het aan de kandidaten vraagt die door ons bemiddeld zijn dan geven ze Flextep een cijfer 8,6 voor de totale dienstverlening.

Even chatten? LAAT HIER UW VRAAG ACHTER STEL UW VRAAG
Consultant
Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt
Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close