Werkgevers

Flextep dé technische personeelsintermediair

Als u op zoek bent naar een intermediair met kennis van techniek dan bent u bij ons aan het goede adres.

Flextep heeft vanaf de oprichting in 2004 volledig de focus gericht op techniek. Sinds die tijd worden we door klant en kandidaat erkent als dé technische personeelsintermediair.

We zijn gespecialiseerd in de bemiddelingen van kandidaten op MBO-, HBO-, en WO-niveau in de vakrichtingen Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering, Procestechniek, Scheepsbouwkunde en Technische Bedrijfskunde.

Accountmanagers met passie voor techniek

De Accountmanagers van Flextep beschikken over gedegen ervaring in het werven, selecteren en detacheren van technisch specialisten.

Met een passie voor techniek staan zij dagelijks in contact met tal van bedrijven en kandidaten uit de technische sector. Daardoor zijn we beter in staat uw vragen te begrijpen en in te vullen.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze Accountmanagers voor meer informatie.

>> Contactgegevens Flextep

Onze persoonlijke pragmatische werkwijze

De meerwaarde van Flextep zit in de persoonlijke benadering en de pragmatische werkwijze, waarbij opdrachtgever en kandidaat centraal staan.

Onze ervaren Accountmanagers hanteren een flexibele aanpak in combinatie met bewezen succesvolle methodes. Ieder vacature vraagt om eigen bendering. Of we nu kiezen voor Werving & Selectie, Uitzenden, ZZP-bemiddeling of Advies het gaat erom dat we uw vraag weten te beantwoorden met de juiste oplossing.

In zeven stappen het gewenste resultaat

Als u snel wilt beschikken over extra capaciteit, zoekt naar een nieuwe vaste kracht of de hulp in wilt zetten van een interim specialist dan helpen wij u graag.

Door onze ruime ervaring in de technische sector en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat snel antwoord te bieden op uw personeelsvraagstuk door middel van het 7-stappenmodel van ons wervingsproces.

>> Het 7-Stappenmodel voor Werkgevers

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Flextep Staf B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close