Flextep dé technische personeelsintermediair

Als u op zoek bent naar een intermediair met kennis van techniek dan bent u bij ons aan het goede adres.

Flextep heeft vanaf de oprichting in 2004 volledig de focus gericht op techniek. Sinds die tijd worden we door klant en kandidaat erkent als dé technische personeelsintermediair. 

We zijn gespecialiseerd in de bemiddelingen van kandidaten op MBO-, HBO-, en WO-niveau in de vakrichtingen Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering, Procestechniek, Scheepsbouwkunde en Technische Bedrijfskunde.

Accountmanagers met passie voor techniek

De Accountmanagers van Flextep beschikken over gedegen ervaring in het werven, selecteren en detacheren van technisch specialisten.

Met een passie voor techniek staan zij dagelijks in contact met tal van bedrijven en kandidaten uit de technische sector. Daardoor zijn we beter in staat uw vragen te begrijpen en in te vullen.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze Accountmanagers voor meer informatie.

>> Accountmanagers voor Werkgevers

Onze persoonlijke pragmatische werkwijze

De meerwaarde van Flextep zit in de persoonlijke benadering en de pragmatische werkwijze, waarbij opdrachtgever en kandidaat centraal staan.

Onze ervaren Accountmanagers hanteren een flexibele aanpak in combinatie met bewezen succesvolle methodes. Ieder vacature vraagt om eigen bendering. Of we nu kiezen voor Werving & Selectie, Uitzenden, ZZP-bemiddeling of Advies het gaat erom dat we uw vraag weten te beantwoorden met de juiste oplossing.

In zeven stappen het gewenste resultaat

Als u snel wilt beschikken over extra capaciteit, zoekt naar een nieuwe vaste kracht of de hulp in wilt zetten van een interim specialist dan helpen wij u graag.

Door onze ruime ervaring in de technische sector en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat snel antwoord te bieden op uw personeelsvraagstuk door middel van het 7-stappenmodel van ons wervingsproces.

>> Het 7-Stappenmodel voor Werkgevers

Werving & Selectie

Als u op zoek bent naar een geschikte kandidaat voor een vaste positie dan is Werving & Selectie een geschikte optie.

Bij een werving & selectietraject begeleidt Flextep u vanaf het opstellen van de vacature tot het aannemen van een kandidaat. U maakt gebruik van de kennis, ervaring en het netwerk van Flextep om de geschikte kandidaat te vinden.

>> Werving & Selectie voor Werkgevers

DetaVast

Detachering met optie tot overname wordt DetaVast genoemd. Deze vorm is ideaal als u een kandidaat nog niet direct in vaste dienst wilt nemen.

U leent de kandidaat eerst voor een bepaalde tijd via Flextep in totdat u de zekerheid heeft over de kwaliteiten van de kandidaat en/of het permanente karakter van de vacature.

>> DetaVast voor Werkgevers

Detachering

Bij extra capaciteit voor een vaste periode kunt u middels detachering technisch specialisten in huis halen op het gebied van uitvoering, engineering of projectondersteuning.

Deze medewerkers zijn bekend met het werken op projectbasis en weten zich snel in te leven in nieuwe situaties.

>> Detachering voor Werkgevers

Payrolling

Door middel van payrolling heeft u de mogelijkheid om op een financieel en sociaal verantwoorde manier personeel in dienst te nemen.

Met de payroll-constructie treden wij op als juridisch werkgever, zodat u geen risico’s en zorgen heeft maar wel profiteert van optimale flexibiliteit. Deze optie bieden we ook voor het zorgeloos inhuren van zelfstandigen. 

>> Payrolling voor Werkgevers

ZZP-bemiddeling

Specifieke problemen vragen voor specifieke oplossingen. Flextep beschikt over een netwerk van zelfstandige freelancers die ingezet kunnen worden op interimbasis.

Zij voelen zich zeer verantwoordelijk voor het eindresultaat en worden hoofdzakelijk vanwege hun kennis en ervaring ingehuurd.

>> ZZP-bemiddeling voor Werkgevers

Maatwerk

Als u behoefte heeft aan een sparringpartner op het gebied van arbeidsbemiddeling en techniek dan kunt u een beroep doen op onze expertise.

Een Senior Accountmanager van Flextep kan een adviserende rol vervullen of als vertrouwenspartner optreden om activiteiten op discrete wijze uit te voeren.

>> Maatwerk voor Werkgevers