Flextep dé technische personeelsintermediair

Als u op zoek bent naar een intermediair met kennis van techniek dan bent u bij ons aan het goede adres.

Flextep heeft vanaf de oprichting in 2004 volledig de focus gericht op techniek. Sinds die tijd worden we door klant en kandidaat erkent als dé technische personeelsintermediair. 

We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van kandidaten op MBO-, HBO-, en WO-niveau in de vakrichtingen Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering, Procestechniek, Scheepsbouwkunde en Technische Bedrijfskunde 

Accountmanagers met passie voor techniek

De Accountmanagers van Flextep beschikken over gedegen ervaring in het werven, selecteren en detacheren van technisch specialisten.

Met een passie voor techniek staan zij dagelijks in contact met tal van bedrijven en kandidaten uit de technische sector. Daardoor zijn we beter in staat u te bemiddelen naar een passende nieuwe uitdaging.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze contactpersonen voor meer informatie.

>> Contactpersonen voor Werknemers

Onze persoonlijke pragmatische werkwijze

De meerwaarde van Flextep zit in de persoonlijke benadering en de pragmatische werkwijze, waarbij opdrachtgever en kandidaat centraal staan.

De Accountmanagers en Recruiters van Flextep zijn vak-gespecialiseerde gesprekspartners. Door onze focus op techniek zijn we succesvol in het vertalen van wensen naar de meest ideale baan en helpen technici daarmee in de  vervolgstap van hun carrière.

Iedere stap in een loopbaan is uniek. Of u nu kiest voor een vaste baan, een uitdagend project of uw kennis en ervaring wilt inzetten bij de tijdelijke ondersteuning van onze opdrachtgevers. Uiteindelijk gaat het erom dat u tevreden bent en de baan vindt die het beste bij u past.

Een actueel overzicht van vacatures en mogelijkheden

U bent op zoek naar de volgende stap in uw loopbaan en toe aan een nieuwe uitdaging in uw technische carrière. Dan bent u bij Flextep aan het goede adres.

We werken voor grote multinationals en tal van middelgrote ondernemingen gespecialiseerd in een specifiek vakgebied of actief in een bepaalde technische sector.

Ons netwerk bestaat uit toonaangevende bedrijven onder andere in de Petrochemie, Industrie, Scheepvaart, Logistiek, Installatietechniek en Machinebouw. Hierdoor hebben we een actueel inzicht in vacatures en loopbaanmogelijkheden die we u kunnen bieden.

>> De technische vacaturebank voor Werknemers

In 7-stappen een switch in je technische carrière

U kunt ons zien als een makelaar die U helpt om de beste keuze te maken tussen de talloze technische functies die momenteel vacant zijn.

Omdat onze Accountmanagers en Recruiters een passie voor techniek hebben begrijpen zij beter dan ieder willekeurig ander bureau welke stap u in uw carrière wilt zetten. Met alle plezier begeleiden we u bij de volgende stap in uw technische loopbaan.

Ons 7-stappenmodel is een bewezen andere manier van werken als u het vraagt aan de kandidaten die wij hebben bemiddeld. We starten met een telefonische kennismaking en pas als wij in dit telefoongesprek gezamenlijk tot de conclusie zijn gekomen dat we echt wat voor u kunnen betekenen, dan volgt pas een uitnodiging voor een kennismaking. 

>> Het 7-Stappenmodel voor Werknemers

Gratis en vrijblijvende bemiddeling

Omdat het werven en selecteren van personeel steeds ingewikkelder wordt en meer tijd en geld kost besteden veel organisaties deze taak uit aan gespecialiseerde bureaus en personeelsintermediairs.

Het werken met Flextep dé technische personeelsintermediair is voor organisaties efficiënt, doeltreffend en in de meeste gevallen voordeliger dan de inzet van de eigen P&O afdelingen van onze opdrachtgevers. 

Deze besteden de werving & selectie activiteiten uit aan Flextep waardoor zij zich kunnen richten op hun kernactiviteit namelijk “de techniek”.

Onze bemiddeling is daardoor gratis en vrijblijvend voor werkzoekenden.

Werving en selectie

De zekerheid van een directe aanstelling. U bent op zoek naar de zekerheid van een vaste baan? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Omdat het werven en selecteren van personeel een vak apart is besteden veel bedrijven dat onderdeel uit aan Flextep. Wij helpen u met het vinden van een passende uitdaging en helpen je bij de onderhandeling van uw directe aanstelling.

>> Werving & Selectie voor Werknemers

DetaVast

Sneller kans op een directe aanstelling. U maakt kennis met een organisatie en zij met u. Ideaal als u eerst "een kijkje in de keuken wilt nemen" bij een nieuwe werkgever, de sfeer wilt proeven en bekijken of de werkzaamheden bij u passen.

U komt bij Flextep in dienst en werkt op basis van detachering bij één van de opdrachtgevers van Flextep. We evalueren regelmatig en bij gebleken geschiktheid en interesse stapt u over in een direct dienstverband. Door te starten op detachering vergroot u uw kansen op de arbeidsmarkt en de kans op een rechtstreeks dienstverband.

>> DetaVast voor Werknemers

Detachering

Bent u continu op zoek naar wisselende uitdagingen op verschillende projecten? Bent u een technisch specialist pur sang en vindt u het leuk om steeds deel te nemen aan nieuwe projecten waarbij u telkens werkt op verschillende locaties? Dan is detachering echt iets voor u.

U komt bij Flextep in dienst en je werkt op verschillende projecten waarbij u 2uw technische expertise optimaal benut.

>> Detachering voor Werknemers

Payrolling, freelancer in loondienst

Vrijheid, zekerheid en kansen voor freelancers. U zoekt als freelancer de balans tussen vrijheid en zekerheid. U beweegt vrij in de markt en weet zelf continu nieuwe technische uitdagingen te vinden.

Ook zoekt een oplossing voor de administratieve afhandeling en wilt uzelf verzekeren van een inkomen. Dan bieden wij