Onze Missie en Visie

De technische wereld is continue in beweging en ontwikkeld zich in rap tempo. Flextep wil bij uitstek dé technische personeelsintermediair zijn die anticipeert op de bewegingen en ontwikkelingen in de technische markt.

Flextep zal zich iedere dag inzetten om langdurige en succesvolle samenwerkingen tussen klanten kandidaten te bewerkstelligen.

Door de jarenlange ervaring van Flextep binnen de technische markt weten onze medewerkers precies wat er in de markt speelt en weten als geen ander wat de behoeftes zijn binnen technische organisaties. Hierdoor is Flextep dé technische personeelsintermediair die in staat is om de juiste match te maken voor duurzame arbeidsrelaties in een immer vooruitstrevende en dynamische markt.    

Onze passie "Mens en Techniek"

De combinatie Mens en Techniek is wat ons bevlogen team iedere dag weer stimuleert om de mens en techniek samen te brengen en te binden. Onze focus ligt op een gezonde en succesvolle driehoeksverhouding waarbij de klant, kandidaat en Flextep als gelijkwaardige partners met elkaar verbonden worden.

Ruim dertien jaar na onze oprichting kunnen we trots zijn op de vele succesvolle arbeidsrelaties die we tot stand hebben gebracht, de vacatures die we voor prachtige bedrijven hebben weten in te vullen en de vervolgstappen die we voor toptechneuten hebben weten te realiseren.

Met oprechte interesse en passie een voor mens en techniek werken we als personeelsintermediair mee aan de toekomst en technische uitdagingen van morgen.

Onze Kernwaarden

Openheid
Wij zeggen waar het op staat, wat kan, maar ook wat niet kan. Geen loze beloftes, maar heldere afspraken waar wij aan gehouden kunnen worden. Bij ons tref je geen “kleine lettertjes” aan, maar alle afspraken worden helder gecommuniceerd en vastgelegd. Door gezamenlijk op een open manier te communiceren stimuleren wij snelheid en effectiviteit. Afgesproken!

Eerlijkheid
Goed nieuws, minder goed nieuws, het hoort er allemaal bij en daar zijn we simpelweg eerlijk in. Zowel klant als kandidaat krijgen bij ieder contactmoment een heldere en eerlijke toelichting over de mogelijkheden en oplossinge